Jumaat, 14 Oktober 2011

jalan2 makan "langsat"

hahahahaha......
bila digatkan kembali ase klakar pun ada,
bukan pe, maklumlah xpernah pusing k.l sorg2
bkan per
adalah satu hari tu konon2nye taulah jalan kat k.l nie
nak g la ke Pandan Indah, Ampang (Umah kakak) dari GreenWoodGombak (Umah abg)
bwak la moto dengan penuh yakinnye, menuju ke Ampang dan bila sampai di satu tempat nie x bape sure la name tempat, tak tau lagi arah mane yang patut dituju.

lpas tu call la akak tanye die, die kate kena U-turn balik, tanpa ambil masa panjang terus U-turn, lpas tu ase confuse la plak, tanye la sorg brother nie (bang mane jalan ke Pandan Indah?) brother tu jawab (kene U-turn balik la dik) lbih kurang gitu lah bunyinye. lpas pusing balik, ntah bandar mane la aku masuk, aku pun pning. lepas tanye sorng lagi pacik pusing punya pusing baru lah jumpe jalannye...
lega sgt2... hehhehehehehe...

lpas tu skali lg sesat tyme nak balik ke Gombak...
yang nie paling lame pusing...
4,5 kali jgak pusing ikut jalan yang sama.
last2 amik keputusan ikut jalan UIAM, tu pun tak tau jgk mai redah jer, tp pape pun Alhamdulillah sampai jgk kat umah. padahal tempat yang sesat tu dekat jer ngan umah, x sampai pun 5 min ngan moto...

biaselah 1st time kan mestim lah sesat dulu, tapi pape pun nielah yang dikatekan pengalaman....
hahahahahha